• Wil jij ook een diploma hebben?

    Wil jij ook een diploma hebben?

  • Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

    Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

  • 1
  • 2

Lid worden

Wanneer u uw kind wil opgeven voor leszwemmen, geldt daarvoor een wachtlijst voor beginners. Zij die al een diploma hebben kunnen meestal direct instromen voor hogere diploma’s. Graag in het veld opmerkingen aangeven als uw kind al een diploma heeft. 

In de periode dat men op de wachtlijst staat en nog niet actief deelneemt aan activiteiten van de vereniging hoeft er geen contributie betaald te worden. Kinderen worden pas opgeroepen als zij ten minste  de leeftijd  van 5 jaar hebben en volgens de wachtlijst aan de beurt zijn. De wachtlijst is ongeveer 4 maanden (ca 16 lesweken). 

Een nieuw lid wordt  telefonisch benaderd, u krijgt hierna een inschrijfformulier toegezonden deze dient u  in te vullen. Het inschrijfformulier kunt u bij de eerste keer (les)zwemmen aan onze tafel  in het zwembad inleveren.

Per inschrijving rekenen wij 10,00 euro administratie kosten en de eerste maand contributie en in het ondiepe bad  5 euro borg voor een polsbandje deze krijg u later na inlevering weer terug. Contributie wordt na inschrijving alleen via incasso afgeschreven dit gebeurd omstreeks de 1e van April en de 1e van oktober.

Zorg dat wij het juiste telefoonnummer hebben anders loopt u de oproep mis.

 

 

 

  
  


Postadres

Postbus 242

3300 AE Dordrecht

 

Zwembad

Fanny Blankers-Koenweg 10

3318 AX Dordrecht

Clubhuis

Zuidendijk 363 B

3317 NR Dordrecht

Licentie Nationale Zwemdiploma's

Licentie Nationale Zwemdiploma's