• Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

    Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

  • Wil jij ook een diploma hebben?

    Wil jij ook een diploma hebben?

  • 1
  • 2

Avondvierdaagse

Op dinsdag 4 juni zijn er geen lessen i.v.m. de avondvierdaagse.

Kerstvakantie

Op dinsdag 24 en 31 december zijn er geen lessen i.v.m. de schoolvakanties. 

Dansschool SalsaSamen

Vanaf januari hebben we een nieuwe gebruiker in ons Clubhuis, Dansschool SalsaSamen. Zei stelen zich even voor:

Wij zijn een dansschool in Dordrecht. De lessen worden verzorgd door oprichtster Wendy van der Zee samen met haar ervaren danspartner Arjan Groeneweegen en assistent en hulpheer Djan Saris. Wendy van der Zee, woonachtig in Dordrecht, begon op 13 jarige leeftijd met streetdance en gaf vanaf dat ze 16 was les aan verschillende groepen en leeftijden. Vervolgens kwam ze in aanraking met salsadansen en dat vond ze helemaal te gek. Na diverse cursussen te hebben gevolgd, begon ze in 2011 met lesgeven van salsalessen bij een dansschool in Dordrecht. Dat deed ze met veel plezier en na 6 jaar besloot ze haar eigen dansschool te openen genaamd SalsaSamen. “Het is voor mij altijd al een droom geweest om een eigen dansschool op te richten, wie niet waagt die niet wint, dus nam ik de stap. De cursisten geven mij de energie te laten zien hoe mooi salsa is en dat iedereen salsa kan dansen. Het gaat om plezier en gezelligheid hebben met elkaar. Daar staat SalsaSamen voor.” Aldus Wendy.

Meer informatie http://www.salsasamen.nl

 

Kledingeisen

Wij werken voor het diplomazwemmen met het nieuwe examenprogramma uit de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Hierin zijn onder andere de kledingeisen iets gewijzigd.

Kledingeisen

Aquactief

Heb je altijd al een een brandspuit van een brandweerauto willen bedienen of willen kanoën in het buitenwater? Kom dan naar AquaOutdoor op woensdag 20 juni! Kijk voor meer informatie op https://www.aquactief.nl

  • 1
  • 2

Postadres

Postbus 242

3300 AE Dordrecht

 

Zwembad

Fanny Blankers-Koenweg 10

3318 AX Dordrecht

Clubhuis

Zuidendijk 363 B

3317 NR Dordrecht

Licentie Nationale Zwemdiploma's

Licentie Nationale Zwemdiploma's