• Wil jij ook een diploma hebben?

  Wil jij ook een diploma hebben?

 • Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

  Wist je dat wij ook een clubhuis hebben?

 • 1
 • 2

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemmen en een zwemdiploma uitgeven. Dit is niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma's leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.


Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma's en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en ben je de basis geweest voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.


Dit geeft je als ouder / verzorger 4 zekerheden:

 • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
 • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma's A, B en C. Voldoet aan het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet aan je soort aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Dit officiële diploma's worden erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
 • De zwemlesaanbieder verzekerd een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw soort verleden. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je soort.
 • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door vastgestelde jaarlijkse controle en toetsmomenten bij de diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor Zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl .


Postadres

Zuidendijk 

363 b

3317 NR Dordrecht

 

Zwembad

Fanny Blankers-Koenweg 10

3318 AX Dordrecht

Clubhuis

Zuidendijk 363 B

3317 NR Dordrecht

Licentie Nationale Zwemdiploma's

Licentie Nationale Zwemdiploma's